Welkom bij Deligout!

“Cookie” erbij? Of toch liever een wafel?

Wij maken gebruik van cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.

Ontdek meer over onze cookies en hoe u ze kan beheren via ons privacy beleid

Ik ga akkoord met de cookies liever niet.
nl
Belgian quality

Assortiment

Waarom kiest men voor onze wafel? Het geheim zit hem in:

  • vakkennis,
  • passie voor het wafelbakken,
  • én ons geheim recept.

Tevens voldoet elke Deligout-wafel aan de allerhoogste kwaliteitsstandaard, dat spreekt voor zich.

Onze traditionele wafels zijn met margarine bereid en verkrijgbaar in drie formaten.

24 kleine vakjes

4x6

15 grote vakjes

3x5

12 kleine vakjes

3x4

De Deligout-wafel is ook te verkrijgen

palmvrij

met boter

hartige wafel

halal

kosher

Of een combinatie van bovenstaande. Vraag het aan de wafel-specialist!

De voordelen van Deligout

Naast het authentiek recept en de hoogstaande, constante kwaliteit zijn de Deligout-wafels handig en gebruiksvriendelijk verpakt.
De wafels worden diepgevroren (-22°C) en zijn lang houdbaar zonder enig kwaliteitsverlies.

Hoe warm je een Deligout-wafel het best op?

Het geheim van een knapperige wafel met zachte binnenkant is de correcte opwarming. Dat doe je door de bevroren wafel ongeveer 4 minuten in een voorverwarmde oven (200°C) te leggen. In horecakeukens, waar de oven nauwelijks wordt uitgezet, is dit een mooi meegenomen voordeel.

Geen oven? Geen probleem.
Ongeveer 1,5 minuut in een wafelijzer of 2 minuten in de toaster gaat even goed.

Oven = ±4 min.

Wafelijzer = ±1 min.

Toaster = ±2 min.

neem contact op

Inspiratie & recepten

In onze 30 jaar ervaring ontdekten we enkele heerlijke combinaties met onze wafel. Benieuwd naar enkele mogelijkheden?